Demokracia po slovensky?

 

     Na Slovensku nie je žiadna demokracia, terajšie odhalenia o odpočúvaní telefónov a zneužívaní SIS, NBU, VK a iných zložiek výkonnej moci štátu v politickej súťaži naznačujú čosi hrozné. Nad občanmi je robený tajný dohľad, ktosi určuje v previerkovom konani, či ten alebo onen môže alebo nemôže byt podnikateľom, politikom a podobne. Prenasledovanie je bežnou politickou zbraňou vládnej koalície a opozície, aby sa do parlamentu nedostali poctiví a slušní občania, ktori by nesúhlasili s takou vlastizradou, aká sa prevádza. 

    Tunelovanie, podvody, rozkrádanie štátneho rozpočtu, to sú len malé ryby voči tomu, že slovenský národ bude na sto rokov dokonale a cielene vykorisťovaný formou vysokého úverového zaťaženia. Na to su zriadené tajné inštitúcie, aby sa na každé miesto, v ktorom sa otočí čo len koruna dostal preverený a spoľahlivý Mutant - antičlovek, ktorému chýbajú chromozómy lásky a utrpenia. 

    Slušní ľudia, ktorí prišli na tento trik sú systematicky likvidovaní, tomu nasvedčujú tieto štatistiky:

Ročne je 700 samovrážd, dovolím si tvrdiť, že 350 je násilných za asitencie tajných služieb, ročne je 170 vrážd z toho 50% neobjasnených, dovolim si tvrdiť, že sú politické, ročne padne do stavu bezdomovcov okolo 5 000 ľudí, dovolím si tvrdiť, že 2500 nedobrovoľne za asistencie tajných služieb (poznal som v Bratislave bývalého dôstojníka armády ako bezdomovca, rozprával mi smutné príbehy, žial nevedeli sme mu pomôcť, lebo sami sme boli v ohrození), ročne prepadá z priemeru do chudoby okolo 50 000 občanov, dovolím si tvrdiť, že 25 000 nedobrovoľne za asistencie tajných služieb. Nezamestnaných je asi 350 000 čo tvorí asi milión ľudí spolu s rodinnými príslušníkmi. Aj túto armádu tvoria väčšinou slušní ľudia, ktorí prišli na triky „novodobej demokracie“.

    Na strane druhej vznikajú nenormálne vrstvy nových vlastníkov fabrík, budov, pozemkov....

    Na strane tretej (tretí svet) je až podozrivo veľa podvodníkov a vyvolených, ktorí cez štátny rozpočet prelievajú veľké peniaze na úkor ostatných.

   To nie je náhoda.

    Odhalenia rôznych tajných štruktúr NBS, HSK.. a tajných projektov na monitorovanie, sledovanie naznačujú, že zle ešte len príde. Tie všetky tajné veci majú slúžiť, aby mohli byť nepohodlní ľudia (slušní ľudia a poctiví Slováci, ktorí prídu na tento trik a majú ambície vo verejnej mienke) pohodlne monitorovaní a lstivo likvidovaní.

Na východných štátoch sa skúša nový model „imperialistického“ štátu bez slušných ľudí! Taká je Holá PRAVDA

 

Slušní ľudia spojme sa, inak nás postupne zlikvidujú!